ΕΝDODAY RUN/WALK 2016

Έγγραφες Piraeus Night Run/March by Stoiximan.gr

Εndomarch Piraeus Night Run/March by Stoiximan.gr
Σάββατο 20/5/2017. Ώρα έναρξης 20.00

Η Δράση περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χλμ.&10χλμ και περίπατο 2,5 χλμ.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 17/5 (στις 21.00) στην ηλεκτρονική μας φόρμα. Παρακαλούμε να έχετε πληρώσει και την συμμετοχή σας μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο. Κατάθεση online ή πληρωμές με VISA παρακαλούμε να κάνετε μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
note: Οι 'late comers' νουμεράκι θα πάρετε αλλά χωρίς ονομαστικό bib.

Έγγραφες


Περισσότερα

Οδηγίες για Συμμετέχοντες

Ευχαριστούμε που στηρίζεις αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο φρόντισε να διαβάσεις προσεχτικά τις οδηγίες για τον αγώνα που θα επιλέξεις ή για την πορεία.

Μάθε τι ώρα θα πρέπει να βρίσκεσαι στο σημείο εκκίνησης και που είναι αυτό, πως και από που θα παραλάβεις το starter pack σου (προσοχή: υπάρχουν 2 σημεία παραλαβής Starter Pack, πρέπει να επιλέξεις στην φόρμα συμμετοχής ποιο σημείο σε εξυπηρετεί) και οτιδήποτε άλλο πρέπει να γνωρίζεις για την ημέρα του αγώνα.

Για τις ατομικές εγγραφές ακολουθείστε το λινκ και συμπληρώστε τα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα της 'myrace'.

Για τις ομαδικές εγγραφές και πάλι ακολουθείτε το λινκ εγγραφών. Επιλέγοντας 'ομαδική εγγραφή' η σελίδα της 'myrace' θα σας ζητήσει να κάνετε μια σύντομη εγγραφή για να γίνεται εγγεγραμμένο μέλος. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αναγράψετε το όνομα της ομάδας σας, του αρχηγού αλλά και να προχωρήσετε στην προσθήκη όλων των μελών της ομάδας συμπληρώνοντας τα πεδία ξεχωριστά για τον καθένα! And now you are a team!!!


Και μην ξεχνάτε ότι για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους που αναγράφονται και στις επιλογές της ηλεκτρονικής σας φόρμας.
κατάθεση σε τράπεζα / online πληρωμή / μετρήτα στα γραφεία της ALL ABOUT RUNNING / μετρητά στo Runner Store@Golden Hall (Μαρούσι) ή μετρήτα στο Runner Store Γλύφάδας.

Χρήσιμες πληροφορίες:
All about Running: Λασκαράτου 5, Αθήνα. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 10:00 -17:00
Runner Store - Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00-20:00
Runner Store - Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξα 40Α.,Γλυφάδα. Ώρες λειτουργίας: Δε-Τε-Σα 10:00-18:00 & Τρ-Πε-Πα 10:00-21:00.


Τρέξε ή περπάτησε μαζί μας στην κοινή αυτή παγκόσμια πρωτοβουλία για την γυναικεία υγεία!

Ευχαριστούμε πολύ!

Σας περιμένουμε!!!
Endomarch Greek Team

Περισσότερα

Γίνε Εθελοντής

Μπορείς να βοηθήσεις την Εθελοντική Ομάδα Οργάνωσης βοηθώντας κι εσύ... στα σημεία μη ηλεκτρονικών εγγραφών, την ημέρα παραλαβής των πακέτων συμμετοχής από τους συμμετέχοντες (Παρασκευή 19/5) ή/και την ημέρα του "Endomarch Piraeus Night Run/March by Stoiximan.gr" (Σάββατο 20/5).

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τις ώρες και ημέρες που είσαι διαθέσιμος-η.

Γίνε μέλος της Endomarch Greek Team! Σε χρειαζόμαστε!

Περισσότερα