Όροι Συμμετοχής-Πολιτική Ακυρώσεων

Όροι Συμμετοχής για τα 5χλμ. & 10χλμ. τρέξιμο & για τα 2.5χλμ. περπάτημα (για τις Ατομικές και για τις Ομαδικές Εγγραφές). 
  • Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής για τα 5χλμ. & τα 10χλμ. Τρέξιμο: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
  • Δικαίωμα συμμετοχής για τα 2.5χλμ. Περπάτημα: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ηλικίας άνω των 9 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Για τα παιδιά από 9 έως και 15 ετών η συμμετοχή στο περπάτημα είναι δωρεάν. Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος γονέας να περπατήσει μαζί με το παιδί του - το οποίο είναι κάτω των 9 ετών, θα πρέπει να το συνοδεύει ο γονέας του καθ' όλη την διάρκεια των 2.5χιλιομέτρων. Η οργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τα παδιά κάτω των 9 ετών. 
  • Φόρμα συμμετοχής θα πρέπει να συμπληρωθεί ηλεκτρονικά και για τα παιδιά από 9 έως και 15 ετών που θα περπατήσουν δωρεάν στα 2.5χλμ, καθώς μπορούν να παραλαμβάνουν κι εκείνα το ΒΑΣΙΚΑ πακέτο (Starter Pack) χωρίς καμία χρέωση.
  • Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής θα πρέπει να γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δήλωσης διαφορετικά η εγγραφή θα θεωρείται άκυρη.
  • Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.
  • Σε περίπτωση που διαπιστωθεί χρήση του πακέτου συμμετοχής από άλλο δρομέα/συμμετέχοντα από αυτόν στον οποίο ανήκει αυτός θα ακυρώνεται.
  • Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση. 
Πολιτική ακυρώσεων  - Mαταίωσης ή αναβολής του EndoNight Piraeus Run/Walk 2018 by vita 

Δυνατότητα ακύρωσης συμμετοχής και επιστροφής χρημάτων γίνεται με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ενημέρωση των διοργανωτών με ηλεκτρονικό ή κανονικό ταχυδρομείο πριν τις 10/6

Σε περίπτωση ματαίωσης ή και αναβολής του αγώνα λόγω καιρικών συνθηκών ή για τον οποιοδήποτε σοβαρό λόγο που θα μπορούσε να βλάψει την υγεία και σωματική ακεραιότητα των συμμετοχόντων και σε κάθε περίπτωση την ορθή διεξαγωγή του αγώνα, το αντίτιμο συμμετοχής θα ισχύει για την νέα ημερομηνία του "EndoNight Piraeus Run/Walk 2018 by vita" που θα οριστεί.

Όποιος/α δηλώσει συμμετοχή και δεν προσέλθει στον αγώνα δε δικαιούται επιστροφής χρημάτων.