Διαδρομή-Εκκίνηση-Τερματισμός για τα 2,5χλμ. πορεία

Πορεία (περπάτημα) 2.5 χιλιομέτρων (για Ατομικές και Ομαδικές εγγραφές)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Στάδιο Καραϊσκάκη (χώρος στάθμευσης). Διεύθυνση Σταδiου: Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, Πειραιάς - Νέο Φάληρο, 18547

Ώρα εκκίνησης: 20:30

Δρομολόγιο

Η διαδρομή θα κινηθεί παράλληλα με την Καραολή Δημητρίου (στον παράπλευρο δρόμο), θα περάσει από την υπόγεια διάβαση στον χώρο του ΣΕΦ όπου θα κινηθεί σε μία διαδρομή όπως φαίνεται στο σχήμα, και θα επιστρέψει από την ίδια διαδρομή. Στη διαδρομή δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων.

(δείτε παρακάτω τον χάρτη)


Χρονικό όριο αγώνα: Οι περιπατητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 40 Λεπτά. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη. 

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ηλικίας άνω των 9 ετών (οι ανήλικοι θα πρέπει να έχουν την συναίνεση τουλάχιστον ενός εκ των κηδεμόνων τους), οι οποίοι θα πάρουν μέρος με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Έπαθλα: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής 5ευρώ για το ΒΑΣΙΚΟ πακέτο και 10ευρώ για το ΕΞΤΡΑ πακέτο που περιλαμβάνει και το αναμνηστικό Tshirt του Αγώνα!

(δείτε τι περιλαμβάνει το κάθε πακέτο στο λινκ "Starter Pack επιλογές & Παραλαβή - 2.χλμ πορεία)

* Δωρεάν συμμετοχή στο περπάτημα για τα παιδιά κάτω των 16 ετών: Στους περπατητές μας μπορούν να συμμετάσχουν και παιδιά από 9 ετών και άνω. Τα παιδιά έως και 15 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα μας) για το ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ και να το προμηθευτούν δωρεάν από τα σημεία παραλαβής μας!