Οδηγίες για Συμμετέχοντες

Eγγραφές

Endomarch Piraeus Night Run/Walk by VITA
Σάββατο 13/04/2019.


Περισσότερα

Οδηγίες για Συμμετέχοντες

Δηλώστε Συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 9/4 τα μεσάνυχτα! (δίνουμε παράταση κάποιων ημερών μετά από δεκάδες τηλέφωνα)

Μην αργήσετε περισσότερο όμως.... μετά την παραπάνω ημέρα & ώρα, οι εγγραφές θα κλείσουν! :)

Ευχαριστούμε πολύ που στηρίζετε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια!

Παρακαλούμε φροντίστε να διαβάσετε προσεχτικά τις οδηγίες για τον αγώνα!

Ακολουθείστε το link εγγραφών της "Race Finder" και δηλώστε συμμετοχή on line (συμπληρώνοντας τα πεδία της φόρμας και ολοκληρώνοντας την συμβολική πληρωμή των 5€ ηλεκτρονικά).

Στο link ΟΔΗΓΙΕΣ για ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις διαδρομές, τους όρους συμμετοχής, τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής των 5€, από που και πότε θα παραλάβετε το Πακέτο Συμμετοχής σας.
(υπάρχουν 2 σημεία Παραλαβής Πακέτου, μία ημέρα πριν τον Αγώνα, Παρασκευή 12 Απριλίου 11:00 - 18.00. (1) κατάστημα Asics Π. Φαλήρου και (2) κατάστημα Αsics Κηφισιάς - επιλέξετε το Σημείο Παραλαβής που σας εξυπηρετεί στην Φόρμα Εγγραφών).

Σημειώσεις:

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
Αν θέλετε να λάβετε μέρος ως ΟΜΑΔΑ θα πρέπει να γραφτούν όλα τα μέλη της Ομάδας 1-1 Ατομικά! Στο πεδίο της φόρμας που αναγράφει «ΟΜΑΔΑ» μπορείτε να συμπληρώσετε το όνομα της Ομάδας σας! Με αυτό τον τρόπο θα μαζέψουμε όλες τις συμμετοχές των Μελών, ώστε να μπορέσει να τα παραλάβει ένας Εκπρόσωπος της Ομάδας σας από το σημείο παραλαβής Starter Pack που θα έχετε επιλέξει.

ΠΑΙΔΙΑ:
Αγώνες 5χλμ. & 10χλμ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. Οι ανήλικοι δρομείς θα πρέπει να έχουν τη συναίνεση τουλάχιστον ενός εκ των κηδεμόνων τους.

Τα παιδιά μέχρι και 15 ετών, που έχουν τη συναίνεση γονέων, μπορούν και αυτά να συμμετέχουν στους Αγώνες και μάλιστα Δωρεάν, χωρίς chip χρονομέτρησης. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα μας υπάρχει πεδίο για τα Παιδιά με μηδενική χρέωση), να επιλέξουν Σημείο Παραλαβής Πακέτου και να το προμηθευτούν δωρεάν από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν! Το δωρεάν πακέτο συμμετοχής ανηλίκων έως και 15 ετών θα περιλαμβάνει bib number αλλά όχι chip χρονομέτρησης.

Για τον περίπατο: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά από 9 ετών και άνω με την ευθύνη και συναίνεση ενός εκ των κηδεμόνων τους. Τα παιδιά έως και 15 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΔΩΡΕΑΝ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα μας υπάρχει πεδίο για Παιδιά με μηδενική χρέωση για τον Περίπατο) να επιλέξουν Σημείο Παραλαβής Πακέτου και να το προμηθευτούν δωρεάν από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν!


ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Η πληρωμή της συμμετοχής σας γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Φόρμας Εγγραφών της RACE FINDER. Και για να θεωρηθεί έγκυρη η Συμμετοχή θα πρέπει και το πεδίο της πληρωμής να έχει ολοκληρωθεί. Αν δεν έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε μέσω "κάρτας"...μην ανησυχείτε... στείλτε μας email στο info@racefinder.gr για να σας στείλουμε αριθμό λογαριασμού ALPHA BANK της AμΚΕ AWARE και τα καταθέσετε την συμμετοχή σας.

Για ότι άλλο χρειαστείτε η RACE FINDER και η ομάδα του Endomarch Greece είναι στην διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που θα είστε κοντά μας....!

Σας περιμένουμε!

Endomarch Greek Team


Περισσότερα

Γίνε Εθελοντής

Μπορείς να βοηθήσεις την Εθελοντική Ομάδα Οργάνωσης βοηθώντας κι εσύ... την ημέρα παραλαβής των πακέτων συμμετοχής από τους συμμετέχοντες ή/και την ημέρα του "Endomarch Piraeus Night Run/Walk".

Συμπλήρωσε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τις ώρες και ημέρες που είσαι διαθέσιμος-η.

Γίνε μέλος της Endomarch Greek Team! Σε χρειαζόμαστε!

Σε ευχαριστούμε πολύ!

Περισσότερα