Διαδρομή-Εκκίνηση-Τερματισμός για τα 2,5χλμ. πορεία. Ώρα εκκίνησης: 20.00

Πορεία (περπάτημα) 2.5 χιλιομέτρων (για Ατομικές και Ομαδικές εγγραφές)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Στάδιο Καραϊσκάκη (χώρος στάθμευσης). Διεύθυνση Σταδiου: Καραολή Δημητρίου & Σοφιανοπούλου, Πειραιάς - Νέο Φάληρο, 18547

Ώρα εκκίνησης: 20:00 (!!!)

Δρομολόγιο

Η διαδρομή θα κινηθεί παράλληλα με την Καραολή Δημητρίου (στον παράπλευρο δρόμο), θα περάσει από την υπόγεια διάβαση στον χώρο του ΣΕΦ όπου θα κινηθεί σε μία διαδρομή όπως φαίνεται στο σχήμα, και θα επιστρέψει από την ίδια διαδρομή. Στη διαδρομή δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία οχημάτων.

(δείτε παρακάτω τον χάρτη)


Χρονικό όριο αγώνα: Οι περιπατητές θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 40 Λεπτά. Πέραν του χρόνου αυτού θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη. 

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ηλικίας άνω των 9 ετών (οι ανήλικοι θα πρέπει να έχουν την συναίνεση τουλάχιστον ενός εκ των κηδεμόνων τους), οι οποίοι θα πάρουν μέρος με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό. 

Τα παιδιά έως και 15 ετών μπορούν να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ! ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσουν συμμετοχή κανονικά (στην φόρμα μας υπάρχει πεδίο για Παιδιά με μηδενική χρέωση για τον Περίπατο) να επιλέξουν Σημείο Παραλαβής Πακέτου και να το προμηθευτούν δωρεάν από το σημείο παραλαβής που επέλεξαν!


Έπαθλα: Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Κόστος συμμετοχής 5ευρώ