Εndomarch Piraeus Night Run/March by Stoiximan.gr
Σάββατο 20/5/2017. Ώρα έναρξης 20.00

Η Δράση περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χλμ.&10χλμ και περίπατο 2,5 χλμ.

Δηλώστε συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 17/5 (στις 21.00) στην ηλεκτρονική μας φόρμα. Παρακαλούμε να έχετε πληρώσει και την συμμετοχή σας μέσα σε αυτό το χρονικό περιθώριο. Κατάθεση online ή πληρωμές με VISA παρακαλούμε να κάνετε μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.
note: Οι 'late comers' νουμεράκι θα πάρετε αλλά χωρίς ονομαστικό bib.

Έγγραφες


Οδηγίες για Συμμετέχοντες

Ευχαριστούμε που στηρίζεις αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ωστόσο φρόντισε να διαβάσεις προσεχτικά τις οδηγίες για τον αγώνα που θα επιλέξεις ή για την πορεία.

Μάθε τι ώρα θα πρέπει να βρίσκεσαι στο σημείο εκκίνησης και που είναι αυτό, πως και από που θα παραλάβεις το starter pack σου και οτιδήποτε άλλο πρέπει να γνωρίζεις για την ημέρα του αγώνα. (προσοχή: υπάρχουν 2 σημεία παραλαβής Starter Pack - ΠΕΙΡΑΙΑ & ΜΑΡΟΥΣΙ - προκειμένου να επιλέξεις στην φόρμα συμμετοχής το σημείο που σε εξυπηρετεί)

Για τις ατομικές εγγραφές ακολουθείστε το λινκ και συμπληρώστε τα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα της 'myrace'.

Για τις ομαδικές εγγραφές και πάλι ακολουθείτε το λινκ εγγραφών. Επιλέγοντας 'ομαδική εγγραφή' η σελίδα της 'myrace' θα σας ζητήσει να κάνετε μια σύντομη εγγραφή για να γίνεται εγγεγραμμένο μέλος. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να αναγράψετε το όνομα της ομάδας σας, του αρχηγού αλλά και να προχωρήσετε στην προσθήκη όλων των μελών της ομάδας συμπληρώνοντας τα πεδία ξεχωριστά για τον καθένα! And now you are a team!!!

Και μην ξεχνάτε ότι για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την πληρωμή σας με ένα από τους παρακάτω τρόπους που αναγράφονται και στις επιλογές της ηλεκτρονικής σας φόρμας.
κατάθεση σε τράπεζα / online πληρωμή / μετρήτα στα γραφεία της ALL ABOUT RUNNING / μετρητά στo Runner Store@Golden Hall (Μαρούσι) ή μετρήτα στο Runner Store Γλύφάδας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ να έχετε ολοκληρώσει τις εγγραφές και τις πληρωμές σας μέσα στη νέα παράταση εγγραφών που μας έχει δοθεί δλδ μέχρι την Τετάρτη 17/5 στις 21.00 - που κλείνουν και οι εγγραφές - ώστε η εγγραφή σας να θεωρηθεί έγκυρη και να περάσει στο σύστημά μας! Κατάθεση online ή πληρωμές με VISA παρακαλούμε να κάνετε μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Note: ότι η late comers με πληρωμή ή/και εγγραφή μετά τις 15/5 (και κατά την διάρκεια της παράτασης) νουμεράκι θα πάρουν αλλά χωρίς ονομαστικό bib.

Ευχαριστούμε πολύ!

*Χρήσιμες πληροφορίες:
All about Running: Λασκαράτου 5, Αθήνα. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 10:00 -17:00
Runner Store - Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-21:00 & Σάββατο 10:00-20:00
Runner Store - Γλυφάδα, Αγγέλου Μεταξα 40Α.,Γλυφάδα. Ώρες λειτουργίας: Δε-Τε-Σα 10:00-18:00 & Τρ-Πε-Πα 10:00-21:00.

Τρέξε ή περπάτησε μαζί μας στην κοινή αυτή παγκόσμια πρωτοβουλία για την γυναικεία υγεία!Σας περιμένουμε!!!
Endomarch Greek Team